Ik ben jouw directe hulplijn

“HELP. Volgende week moet ik pitchen.” “Kan je mijn powerpoint/poster verbeteren?” “Kan je me op weg helpen met dit sociaal media kanaal?” “Zo’n blogtekst: hoe begin ik eraan?” “Oh nee, een journalist heeft mij net gebeld. Wat nu?”

Zo’n urgente vragen krijg ik steeds vaker in mijn mailbox, WhatsApp, Instagram en LinkedIn. Omdat ik liever ‘ja’ zeg op jouw vragen, dan ‘dat past niet in mijn kraam’, pas ik gewoon mijn kraam aan 😊.

Voila se! Hopakee! Bij deze gebeurd.

Ik breid mijn kraam (mijn aanbod dus) uit, want ik wil je oprecht verder helpen. Ook wanneer je NU nood hebt aan mijn hulp. Dus, nieuw in mijn aanbod vanaf vandaag:

Zit je met een urgente communicatievraag of -probleem waar je liefst zo snel en concreet mogelijk een antwoord op krijgt? En dat van een wezenlijke wetenschapscommunicator met 14 jaar ervaring op de teller?

Boek een online call in

  • Een online gesprek van 90 minuten.
  • Ik geef concreet advies op jouw communicatievraag.
  • Zoals steeds persoonlijk en op maat.
  • Jij investeert 195 euro excl btw en krijgt mijn feedback, leuk netwerk en motivationele vibes in ruil.

Stuur me een eenvoudig mailtje met jouw beschikbaarheden en we plannen dat in.

Ik kijk uit naar jouw vragen!

Met enthousiaste groetjes

P.S. Verspil geen tijd meer aan wikken en wegen. Op 90 minuten krijg jij mijn feedback op jouw urgente communicatievraag. Mijn 14 jaren ervaring als wetenschapscommunicator, mijn leuk netwerk, mijn motivationele vibes: die zet ik graag in voor jou.